ZAVRŠENI RADOVI 2017. GODINA


Postavljanje urbane opreme

Objavljeno: 9.5.2017.

Izvršen je nastavak postave urbane opreme, svjetlećih stupića na solarno napajanje na parkiralištu u centru Dobre, ispred prodavaonice Konzum te pametnih klupa na solarno napajanje na tri lokacije na području Grada Vrbovskog:

1. centar Vrbovskog, Ulica hrvatskih branitelja, pokraj autobusnog stajališta
2. park Moravice
3. Severin na Kupi, pokraj dječjeg i malonogometnog igrališta

 

GALERIJA SLIKA:


Postavljanje urbane opreme, 08.05.2017.

Postavljene nove oglasne ploče

Objavljeno: 18.4.2017.

Ovih dana postavljene su nove oglasne ploče – Sora Board.U MO Vrbovsko postavljene su dvije i MO Moravice jedna ploča.

Kratki opis:

Sora board je inovativni oglasni pano 21. stoljeća. Vrhunski dizajn i tehnologija savršeno se uklapaju sa svim aspektima urbanih područja kao što su trgovi, gradska središta, šetnice. Klasična oglasna površina zamijenjena je modernom magnetnom površinom u svrhu što jednostavnijeg objavljivanja informacija.

Dopunjena je glavna funkcija oglasnog panoa, prikaz novosti, upotrebom najmodernijih tehnologija kao što su solarni panel, Lead-Acid baterije, USB punjači za mobitele, LED pozadinsko te površinsko osvjetljenje kao i sustav za detekciju nazočnosti osoba.

 

Asfaltiranje prostora oko željezničkog kolodvora u Vrbovskom

Objavljeno: 11.4.2017.

Dana 10. travnja 2017. godine završeni su radovi na asfaltiranju prostora oko željezničkog kolodvora u Vrbovskom.

 

GALERIJA SLIKA:


Asfaltiranje prostora oko željezničkog kolodvora u Vrbovskom 10.04.2017.

Uređenje prilaza Domu zdravlja Moravice

Objavljeno: 3.4.2017.

Dana 28.03.2017. godine, završeni su radovi na uređenje prilaza Domu zdravlja Moravice. U daljnjem postupku uređenja biti će posađeno ukrasno drveće i grmlje.

 

GALERIJA SLIKA:


Uređenje prilaza Domu zdravlja Moravice 28.03.2017.

Postava tijela javne rasvjete na parkiralište ispred zgrade Grada Vrbovskog

Objavljeno: 21.2.2017.

Dana 16. veljače 2017. godine počeli su radovi na postavljanje tijela javne rasvjete na parkiralište ispred zgrade Gradske uprave. Postavljena su 4 nova LED rasvjeta tijela. Radovi su završeni 20. veljače 2017. godine

 

 

 

 

GALERIJA SLIKA:


Postava tijela javne rasvjete na parkiralište ispred zgrade Grada Vrbovskog

 


IZVRŠEBI RADOVI 2016. GODINA


Radovi preko ŽCP Vrbovsko-Kamačnik-Brezova Poljana

29.10.2016. 15:22

26.,27. i 28. listopada za vrijeme trajanja zatvora na dionici željezničke pruge Ogulin – Moravice obavljeni su radovi na ŽCP nerazvrstane ceste Vrbovsko-Kamačnik-Brezova Poljana.
Grad Vrbovsko i Vode Vrbovsko d.o.o. tražili su da se u projekt radova uvrsti i ugradnja cijevi ta prolazak potrebne infrastrukture (struja, voda) što je i prihvaćeno od strane HŽ infrastruktura – Pružne građevine te smo radove izveli vlastitom mehanizacijom i djelatnicima Komunalca i Voda Vrbovskog što će omogućiti daljnji nesmetan razvoj i mogućnost proširenja infrastrukture do Kamačnika i Brezove Poljane.
Osim za potrebe Grada Vrbovskog, ugrađene su i dvije cijevi za HEP, a gradonačelnik Grada Vrbovskog u pregovorima je sa direktorom HEP-a Rijeka, gosp. Komenom, o zajedničkom sufinanciranju navedenih radova.

 

Postavljene autobusne stanice na Jablanu i Senjskom

25.10.2016. 07:56

Dovršeno je postavljanje dviju autobusnih stanica i to jedne na Jablanu (Lisina) i druge na Senjskom.

 

Završeno afaltiranje „stare ceste“ i prostora oko mrtvačnice u Vrbovskom

25.10.2016. 07:50

Ovih je dana završeno asfaltiranje „stare ceste“ . Tako je izmjenom cjevovoda i postavljanjem novog asfaltnog zastora „stara cesta“ nakon dugo godina dobila novi izgled koji će se dovršiti postavom klupa i koševa za otpatke.

Asfaltiran je i prostor oko mrtvačnice u Vrbovskom.

 

Sanacija vodoopskrbnog cjevovoda u naselju Musulini

13.7.2016. 14:45

Dana 29. lipnja 2016. godine započeli su radovi na sanaciji vodoopskrbnog cjevovoda u naselju Musulini, Gomirje, u ukupnoj duljini 642,00 m. Radove na sanaciji vodoopskrbnog cjevovoda izvodi Komunalac d.o.o., sukladno Odluci o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja u provedenom natječaju. Investicija vrijednosti 595.306,76 kn (s PDV-om) financira se sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Primorsko – goranske županije.

 

Popravak ograde na igralištu u Gomirju

19.5.2016. 11:58

Završen je popravak oštećenja na ogradi na dječjem igralištu kod osnovne škole u Gomirju.

 

 

Saniranje udarnih rupa na području MO Gomirje

03.5.2016. 11:58

Tijekom prošlog tjedna izvršeno je interventno krpanje kritičnih udarnih rupa na području MO Gomirje, naselja Majer i Kosanovići.

 

Sanirano klizište u Moravicama

Iako sredstva planirana u Proračunu Grada Vrbovskog za 2016. godinu za sanaciju klizišta u Moravicama koje je nastalo na mjestu kod đačkog doma i ispod Doma zdravlja, nakon dogovora Grada Vrbovskog i Hrvatskih voda, a budući da se radi o šumskom vodotoku, Hrvatske vode su pristupile sanaciji istog.

 

Postavljanje zaštitne ograde kod Planinarskog doma

U dogovoru sa Županijskom upravom za ceste, a zbog sigurnosti odvijanja prometa prema Planinarskom domu Kamačnik, u naselju Vujnovići na kritičnim dionicama ceste postavljaju se zaštitne ograde.

 

Postavljanje zaštitne ograde na križanju ceste D-42 prema G. Hajdinama

Na jednom od kritičnih dijelova postavljena je zaštitna odbojna ograda u dužini od 74 m na križanju ceste D-42 (Gani) prema Gornjim Hajdinama.

 

Proširenje ceste prema Jarku te postavljanje zaštitne ograde

Obzirom na blagu zimu i male količine snijega prvi radovi ove godine bili su na proširenju ceste prema Jarku, postavljanjem zaštitne ograde u dužini od 157 m kao i rekonstrukcijom vodovodne mreže prema bivšoj valionici „Sljemena“, a današnjem prostoru u vlasništvu komunalnog poduzeća Komunalac d.o.o. što je preduvjet za dovođenje kvalitetnog investitora i proizvodnje.


Copyright © 2008.- 2018. | Grad Vrbovsko | Sva prava pridržana